star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 86 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

66,9 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 86 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 86m²


Ár:

66 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
5 (1 + 4)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kivételes ajánlat: nappali + 4 hálószobás, erkélyes lakás - befektetőnek, nagycsaládosoknak, egyetemistáknak ideális választás..

Győr-Szigetben, zsákutca végén, csendes környezetben, 2004-ben épült, 8 lakásos, kétszintes társasházban I. em-i, 86,75 nm-es, nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás, erkélyes téglalakás 2 db fedett udvari kocsibeállóval eladó.
Alapterület: bruttó 88,91 nm (nettó 83,2 nm) + 4,93 nm erkély.
Tagolása: előtér, háló, fürdőszoba wc-vel, amerikai konyhás nappali étkezővel, erkély, közlekedő, háló, háló, háló, fürdőszoba wc-vel
A társasház téglából épült, homlokzati hőszigeteléssel, cserép fedésű sátortetővel. A lakás fedett gangon keresztül érhető el (utolsó lakás a függőfolyosón). Elrendezése kiváló, a helyiségek közül 3 kis hálószoba tetőtéri, a többi helyiség normál belmagasságú. Az erkély a belső udvarra néz. Redőnnyel felszerelt műanyag ablakokat, valamint árnyékolóval ellátott Velux tetőtéri ablakokat építettek be. A lakás fűtését és melegvíz ellátását egy kombi gázkazán biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik.
A szobákba laminált parketta, a többi helyiségbe kerámia burkolat került. A falak festettek. A konyhabútor gépesített: villanytűzhely, sütú, páraelszívó, mosogatógép és fagyasztós hűtőszekrény rendelkezésre áll. A tárolásra tolóajtós, tükrös gardróbszekrény szolgál. Az egyik fürdőbe tusolókabin, a másikba fürdőkád került.

A fenntartási költség kedvező, a közös költség 10.000,- Ft/hó, mely a szemétdíjat is tartalmazza. A fűtés díja szintén alacsony, a lakás rezsije a kedvezményes tarifa kategóriába tartozik.

A társasház udvarán 10 db fedett kocsibeálló található, melyet automata kapun keresztül közelíthetünk meg. Az udvar és a kerékpár tároló közös használatú.
Az infrastruktúrája kiváló, buszmegálló, bolt, pékség, sportközpont, Egyetem, gyalogosan elérhető.

Irányár: 66.900.000,- Ft + 2 db fedett kocsibeálló, melyek ára 1.500.000 Ft/db
A lakás kizárólag a két parkolóhellyel együtt eladó (ár összesen: 69.900.000,- Ft).
(Hiv. szám: 5648.) (hiv. szám: 5648)


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6410936


+36 70

Ingatlannet kód: NET6410936


Az általad megtekintett eladó győri téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 4 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 66,9 millió Ft, négyzetméter ára 777 907 Ft, ami a győri átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Bernadett referens a PANORÁMA INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6410936. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.