star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 36 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

41,5 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 36 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 36m²


Ár:

41 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2008
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára
Győr Ménfőcsanakon a Vadvirág utcában eladó másfél szobás lakás, mely ideális egyedülállóknak vagy fiatal pároknak.
A lakáshoz tartozik egy 15 négyzetméteres erkély, egy kocsibeálló és egy felhajtó.
Ez a kis lakás a Vadvirág utcában található, ahol az utca kialakítása egy tágas teret ölel fel, ennek köszönhetően az épületek távol vannak egymástól.
A ház előtt bőven van parkoló hely, így az ide látogató vendégek is meg tudnak állni. A tulajdonos a kocsibeállóban tud állni az autójával, mely zárt, az épületen belül van, egy elektromos kapuval nyílik. Ennek ára 3 millió Ft. Előtte a felhajtón ugyancsak tud parkolni.
A Társasház 2008-ben épült, hat lakás van benne, ez a lakás a második szinten – így a tetőtérben kapott helyet. A lépcsőházból belépve a lakásba, a nappaliba lépünk, amely egy légtérben van a konyhával. Innen nyílik a hálószoba és a fürdőszoba wc-vel, valamint innen lehet kimenni az erkélyre.
A lakás fűtése padlófűtés, a nappaliban pedig egy klíma van, így nyáron is kellemes a hőmérséklet.
Fenntartási költsége nagyon alacsony.
Az erkély a parkosított udvarra néz, amely teljesen körbe van kerítve, autóval ide nem lehet beállni. A gondozott zöld terület minden évszakban elvarázsolja a teraszokon ülőket – ahol egy finom kávé vagy egy pohár bor elfogyasztása mellett jókat lehet pihenni.
A helyi autóbuszmegálló két percre van, több buszjárat is közlekedik ezen a vonalon.
Ménfőcsanakon óvoda, iskola, háziorvos, fogorvos, gyógyszertár, élelmiszerüzletek is vannak. Az egyik nagy bevásárló központ autóval néhány perc alatt elérhető.
Az M1-es autópálya felhajtója 800-re van, nem kell a reggeli dugóban állnia azoknak, akik az autópályán közlekednek.
A lakás megvásárlásához extra alacsony kamatozású, a futamidő végéig fix törlesztő részletű hitelt tudunk adni ügyfeleinknek.


Elhelyezkedés

Győr, Vadvirág utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6549790


+36 20

Ingatlannet kód: NET6549790


Az általad megtekintett eladó győri (Vadvirág utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 41,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 152 778 Ft, ami a győri átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Czigler Hédi referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549790. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.