star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 53m²


Ár:

38 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ZÖLDÖVEZETI FELÚJÍTOTT PANEL!

Győrben az Ifjúság körúton eladó ez az 53 m2-es, földszinti, 2 szoba hallos lakás. Az ingatlan teljesen felújított, hőszigetelt, műanyag ablakokkal, redőnnyel ellátott, minőségi burkolatokkal borított, új villanyhálózattal ellátott. A konyha modern és praktikus bútort kapott, a fürdő és a wc hasonló stílusú, elegáns külsővel rendelkezik. A közlekedő folyóson rengeteg tárolófelület van, a bejárati ajtó biztonsági kivitel. Az otthon melegéről házközponti fűtés gondoskodik egyedi mérővel, biztosítva a kellemes hőmérsékletet alacsony költségen. A lakás energetikai besorolása CC! Az épületbe a bejutás kaputelefonnal és elektromos zárral történik, az alagsorban további tároló segíti a kerékpárok, babakocsik elhelyezését. A társasház tiszta, rendezett, gyönyörű parkos környezetben található.

A környék Győrben kifejezetten zöldövezeti kerület, a közlekedés kiváló, a közelben minden megtalálható ami a hétköznapokban szükséges. Bevásárló központ, ABC, posta, gyógyszertár, étterem, játszótér, sétálópark, pihenő tó, buszmegálló, stb. Az ingatlan befektetésre, első lakásnak és családok számára is kiválóan alkalmas.

A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Esetleg babaváró hitelben gondolkodik? Credipass hitelcentrumunk díjmentes, bankfüggetlen hitel ügyintézéssel várja ügyfeleit, a szerződés aláírásától a kiutalásig.

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, keressen bátran és már mutatom is Önnek!

Referencia szám: LK067759-IN


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564500


+36 30

Ingatlannet kód: NET6564500


Az általad megtekintett eladó győri panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 716 981 Ft, ami a győri átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Hán Viktória referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564500. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.