star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 124 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

121 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 124 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 124m²


Ár:

121 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Stílusos nagypolgári otthon Nádorváros - Belváros határán!Különleges adottságú, hangulatos téglalakás csendes udvarban!Győr kedvelt régiójában sokat megélt társasház második emeleti 124 nm alapterületű, 4 szobás, felújított és rendszeresen karban tartott ingatlana lehet most az Öné.A dél-nyugat tájolású terasz jelenleg beépített és háztartási helyiségként funkcionál, igény szerint ez visszaalakítható.Belmagassága 3,4 méter, fűtése újszerű gázkazánnal üzemel, rezsije a tájolásnak köszönhetően kedvező.A lakás rendelkezik a nagypolgári lakások főbb jellemzőivel, melyek rendkívül impozáns megjelenést tükröznek.Tehermentes, gyorsan költözhető.Ajánlom a különleges igényt kedvelőknek, családoknak, de bárkinek, akit rabul ejt a nagypolgári varázslat.Mivel helyileg a város szívében található, így minden pár perc sétával elérhető.Parkolás az udvarban megoldott.Irigylésre méltó tulajdonosa lehet ennek az otthonnak!Hívjon és nézzük meg élőben!

Referencia szám: LK026711


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635877


+36 30

Ingatlannet kód: NET6635877


Az általad megtekintett eladó győri téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 121 millió Ft, négyzetméter ára 975 806 Ft, ami a győri átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Faddi Mihály referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635877. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.