star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 96 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 96 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 96m²


Ár:

89 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1974
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Egyedi lehetőség, ELADÓ lakás Révfaluban saját garázzsal és kertrésszel!Győr-Révfalu városrészben, hangulatos, platánfákkal szegélyezett utcában eladó egy 96 m2-es lakás, amely némi felújítással elragadó otthonná varázsolható.Az ingatlan négy lakásos, tégla építésű társasházban található, saját garázzsal és kertrésszel rendelkezik, valamint tartozik hozzá még egy saját használatú, a lépcsőházból megközelíthető helyiség, a garázzsal egy szinten. Ez a 13 m2-es szoba használható otthoni edzőteremként, irodaként, tárolóként, de akár egy kisebb vállalkozás számára is ideális. Ablaka a társasház udvarára néz.A lakás elrendezése:- belépve egy tágas előszobába érkezünk, innen balra nyílik az egyik hálószoba, konyha és a kamra- a konyhából juthatunk ki az erkélyre, amely a társasház csendes udvarára néz- az előszobában jobbra találjuk a közlekedőt, ahonnan megközelíthető a fürdőszoba és mellékhelyiség, valamint eljuthatunk a nappaliba- a nappaliból nyílik a másik hálószoba, az étkező, valamint a loggia.Az ingatlan előnyei:- saját 17 m2-es garázs- saját kertrész- további, a lépcsőházból megközelíthető saját használatú helyiség- remek elhelyezkedés, a belváros csupán néhány perc séta, így könnyedén elérhetők a város központi intézményei és szolgáltatásai.A lakás felújítása során után nappali + háromszobás otthonná lehet alakítani!!!A kertrészben pedig egy hangulatos terasz vagy egy pihenőkert is kialakítható.Hívj és nézzük meg együtt akár HÉTVÉGÉN IS!!

Referencia szám: LK088622


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639478


+36 30

Ingatlannet kód: NET6639478


Az általad megtekintett eladó győri téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 936 458 Ft, ami a győri átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Faddi Mihály referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639478. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.