star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 49m²


Ár:

35 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kényelmes Otthon: Felújított, 2 Szobás Panel Lakás

Ideális lehetőség várja Önt ebben a napfényes, kényelmes lakásban, mely a panelprogram keretében teljes körű átalakításon esett át. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, csendes és nyugodt környezetben található, könnyen megközelíthető közlekedési eszközökkel.

A lakás korszerűsítésének köszönhetően rendkívül alacsony rezsivel fenntartható, így költséghatékony megoldást nyújt az új lakók számára.
Az ingatlan bútorozatlanul kerül átadásra, így lehetőség nyílik arra, hogy saját egyedi ízlésének megfelelően rendezze be az otthont.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen az Öné ez a kényelmes és stílusos lakás!


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649680


+36 70

Ingatlannet kód: NET6649680


Az általad megtekintett eladó győri panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 732 653 Ft, ami a győri átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Albrecht Tibor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.