star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 74m²


Ár:

87 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1998
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Győr-Révfaluban eladó egy 1998-ban átadott 72 m2-es, második emeleti, erkélyes társasházi lakás. A ingatlan alapterüle 72 m2 (+ 6m2 erkély), ami a nappali mellett két hálószobát, konyhát, fürdőt, kamrát és külön wc-t tartalmaz.A délkeleti tájolású lakás egész évben világos, napfényes, a rezsiköltség rendkívül alacsony.A szobák és a nappali laminált padlóval, a többi helyiség kerámia burkolattal ellátott. A fűtés Ariston típusú gázkazánnal és radiátoros hőleadókkal megoldott. A hálószobában a klímaelőkészítés megtörtént.Az műanyag nyílászárók három rétegű, hat kamrás VEKA típusúak, alumínium redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek és elektromos távirányítással működnek. Az előszobában tágas gardróbok várják új lakóit.A zárt közös udvar és a földszinti biciklitároló a praktikum és a kényelem szintjét emeli. A lakáshoz teremgarázs hely is vásárolható a lakás közelében 7 500 000 Ft irányáron.Győr-Révfalu egyik legnagyobb előnye, hogy bár csendes, kertvárosi hangulatot áraszt, közvetlen közelében minden megtalálható, ami a modern városi élethez szükséges, ezért a lakást bátran ajánlom fiatal pároknak vagy kisgyermekes családoknak, de akár befektetésnek is kiváló választás lehet!További információért forduljon hozzám bizalommal!

Referencia szám: LK067284-IN


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6659326


+36 20

Ingatlannet kód: NET6659326


Az általad megtekintett eladó győri téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 187 838 Ft, ami a győri átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Katalin referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659326. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.