star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33,8 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 50m²


Ár:

33 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk egy 50nm-es, 2 szobás, erkélyes lakást Marcalvárosban. Az ingatlan jó állapotú, és számos előnnyel rendelkezik. Az első emeleten helyezkedik el, de lift is van a lépcsőházban. A lakás bútorzattal együtt eladó, ami könnyítheti az új tulajdonosok beköltözését. A parkettás szobák meleg és barátságos légkört teremtenek, míg a járólapos folyosó és konyha könnyen tisztán tartható.2 tágas szoba, egy kényelmes konyha, fürdő, külön wc, előtér és erkély biztosítja a megfelelő funkcionalitást és kényelmet.A környék különösen vonzó lehet kisgyermekes családok és fiatalok számára, mivel a közelben óvoda, iskola, játszótér és parkok is megtalálhatók. Emellett könnyen elérhetőek gyógyszertárak, orvosi rendelők, boltok, posta és buszmegállók is.A környék csendes és nyugodt, és a parkolás ingyenes a ház előtt, ami további kényelmet és előnyt jelent a lakók számára. Összességében ez a lakás ideális lehetőséget kínál azoknak, akik kényelmes és praktikus otthont keresnek.


Elhelyezkedés

Győr, Lajta út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660090


+36 70

Ingatlannet kód: NET6660090


Az általad megtekintett eladó győri (Lajta út) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 33,8 millió Ft, négyzetméter ára 676 000 Ft, ami a győri átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albrecht Tibor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660090. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.