star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gyula, Törökzug

  • 48 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó lakás Gyula, Törökzug

  • 48 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Gyula, Törökzug

  • 48m²


Ár:

19 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1984
Emelet
2.
Szobák száma
1 (0 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egyedi kialakítású 2 szobás lakás alacsony rezsivel!

Eladó Gyula legkedveltebb lakótelepi városrészen, a Törökzugi részen egy felújított 2 szobás, francia erkélyes panel lakás. Az ingatlant 2017 évben újították fel, mely során a konyha, fürdőszoba, Wc helységek szép hidegburkolatot kaptak, továbbá a konyha helyet cserélt az egyik szobával, így egy tágas ebédlős, amerikai konyhát nyert leendő tulajdonosa. A lakás elektromos vezetékei is cserélve lettek. A fűtésről egy gazdaságos turbós gázkazán és lapradiátorok, valamint elektromos fűtőpanel gondoskodik. A lakás elosztása hibátlan, mivel az összes helysége a közlekedőről külön-külön megközelíthető. A hasonló lakótelepi lakásokkal ellentétben ez az ingatlan alkalmas lehet akár nagyobb családi összejövetelek lebonyolítására is, mivel a tágas ebédlőben több személy is kényelmesen elfér.

A lakás közös költsége: 5.360 Ft., amely tartalmazza a közös költséget, karbantartást, biztosítás, takarítást és közös képviselő díjját. Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban, ahol szinte soha nem kell helyet keresni. A lakás közelében szinte minden megtalálható élelmiszer bolt, gyógyszertár, bölcsőde, iskola, óvoda, edzőterem, lángosos és egy hatalmas játszótér is.

A lakás összes lakható területe: 48 m2.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű, egyedileg átalakított, 2 szobás és nagy konyhás, felújított lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, amerikai konyha, közös tároló, új villamoshálózat, dekorvilágítás
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Törökzug, Gyula Törökzug


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6491505


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6491505

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, törökzugi (Gyula Törökzug) panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 414 583 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491505. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Törökzug ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.