star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gyula, Törökzug

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

31 millió Ft

Eladó lakás Gyula, Törökzug

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Gyula, Törökzug

  • 59m²


Ár:

31 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Gyönyörű 3 szobás földszinti lakás!

Eladásra kínálom Gyula, Törökzugi lakótelepen ezt a nagyon szépen felújított, 2,5 szobás, erkélyes, klímás, központi fűtéssel ellátott, alacsony fenntartási költségekkel bíró lakást. Az ingatlan egy csendes lakó és pihenő övezetben helyezkedi el, amelynek az egyik oldalán egy új játszótér, a másik oldalán egy kiépített ingyenes parkoló található. A közelében óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt is működik.

A lakás lakóterülete összesen: 59 m2
Az erkély területe: 4 m2.

Az ingatlan közös költsége: 20.000 Ft. (tartalmazza: fűtés, melegvíz, biztosítás, lépcsőház takarítás, közös képviselő díjakat)
Az ingatlan elosztása: 2,5 szoba külön nyíló bejárattal, konyha, fürdőszoba, külön WC, illetve egy erkély.

A lakás 2021 évben lett felújítva, mely során az összes nyílászárót új műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakra és erkély ajtóra cseréltek. A lakás hőszigetelése is megtörtént. A fűtésrendszere gazdaságos távfűtéses rendszer, amelyhez új lapradiátorok tartoznak. A fürdőszoba felújítása során szép hidegburkolatot kapott. A konyha felújítása során új hidegburkolatot kapott, ahol egy dekoratív konyhaszekrény is található. A lakás bejárati ajtaja egy 16+1 ponton záródó lépcsőházi biztonsági ajtó, ahol csak az juthat be a lakásba, akinek kulcsa van hozzá. A lakásban több újszerű tároló is be lett építve, amelyek pakolhatósága igen kiváló. A lakás külső hőszigetelése és a tetőszerkezetének felújítása is megtörtént a közelmúltban. A lakáshoz tartozik egy méretes közös tárolóhelység is, amelyet a felújított lépcsőház földszinti részén találhatunk. A lakás fűtése igen takaros, mivel a lépcsőház központi fűtésének csövei a lakás alatt lettek elvezetve, így a fűtési szezonban egy „ingyenes padlófűtést” is kap az új tulajdonosa. Az ár tartalmazza a beépített szekrényeket és a konyhai elektronikai eszközöket is.

Amennyiben ez a nagyon szépen felújított, jó környezetben lévő, kifogástalan elosztású és alacsony fenntartási költségekkel élhető 2,5 szobás, földszinti lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, erkély, klíma, közös tároló, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, szúnyogháló, levegő szellőztető, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Törökzug, Gyula Törökzug


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625670


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625670

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, törökzugi (Gyula Törökzug) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 31 millió Ft, négyzetméter ára 525 424 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625670. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Törökzug ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.