star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 70 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

204,8 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 70 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 70m²


Ár:

204 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre ajánlom a Budapest 1. kerületében, a Budai Várban lévő luxus lakást.Az Anjou Residence-ben lévő összkomfortos lakás 70 m2 területű, nagy nappaliból és háló részből, amerikai konyhából és étkezőből áll. A lakáshoz tartozik egy fürdőszoba, háztartási helyiség mosógéppel, gardrob, valamint az épület alsó szintjén egy bortrezor.A fűtés egyedileg mérhető, házközponti, a hűtés tökéletes komfortérzetet biztosító mennyezethűtés.A lakás ablakai az Anjou Bástyára néznek, ami egy csendes, fákkal övezett zöld sétány.A ház a Bécsi kapu, Nándor utca, Anjou Bástya által határolt területen épült. Magas színvonalú szolgáltatásokat lehet használni. A társasházban 24 órás portaszolgálat, kiválóan felszerelt konditerem, szauna, jacuzzi működik.A lakáshoz tartozik egy saját használatú gépkocsi beálló hely is a teremgarázsban, ami kivételes lehetőség a várban.A havi rezsi költség mindennel együtt 100.000 Ft körül van (a tényleges költség fogyasztásmérő szerint kalkulálható).A hely és a lakás színvonala alapján befektetőknek kifejezetten előnyös lehetőség az ingatlan megvétele.

204800000 Ft

Referencia szám: LK035278


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650174


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650174


Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 204,8 millió Ft, négyzetméter ára 2 925 714 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650174. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.