star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

60 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 47m²


Ár:

60 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1892
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Budapest I. kerülete egy történelmi hangulatot árasztó környék, ahol a hagyomány és a modernitás tökéletes összhangban van. A lakás közelében található a festői szépségű Dunapart , amely mindig is inspirálta az itt élőket és a városba látogatókat. A környék gazdag kulturális látnivalókban, így sosem maradhatunk program nélkül. Az éttermek és kávézók széles választéka, valamint az iskolák és egyéb oktatási intézmények közelsége minden korosztálynak kényelmes és élhető környezetet biztosít. Fedezze fel a Budapest I. kerület adta lehetőségeket, és élvezze ezen különleges hely minden nyújtotta előnyt!A Batthyány tér közelében kínálom eladásra ezt a tehermentes, lakható állapotú 47 m2 alapterületű 1,5szobás, parkettázott 1. emeleti lakást! .A lakás fűtése egyedileg szabályozható, konvektoros. Külön, elzárt tároló tartozik az ingatlanhoz a pincében.EGY KIS ÉRDEKESSÉG A HÁZRÓL : A Csalogány utcai kapun fogatokkal is be lehetett hajtani hajdanán az udvarra,míg a Batthyány utcai kapu személybejáratként szolgált.Az 1920-as években több, az akkori kor kiváló iparosai is dolgoztak a házban. Kiváló művészek voltak lakói az épület lakásainak, de a mai napig isremek a lakóközösség. A környék tökéletes egyensúlyt kínál a városi élet nyüzsgése és a csendes, békés otthoni környezet között. Az ingatlan kiválóan alkalmas befektetésre is, hiszen a jól kiadható lakások közé tartozik.

60000000 Ft

Referencia szám: LK086936


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650308


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650308


Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: az építés éve 1892, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 60 millió Ft, négyzetméter ára 1 276 596 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650308. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.