star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 104 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 104 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 104m²


Ár:

149 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1998
Emelet
4.
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

BELSŐ KÉT SZINTES SZUPER LAKÁS A VÁR ALATT! Megvételre kínálok az I. kerületben egy 1998- ban épült, 2+3 félszobás, 4. emeleti napfényes, csendes, tetőtéri lakást a Mikó utcában! A társasház tetőterét 1998-ban építették be, egy Ybl-díjas építész tervei által, ekkor készült ez a lakás is. Az alsó szinten egy tágas nappali, egy háló, egy jól használható terasz, konyha, étkező, gardrób, és két fürdőszoba, a felső szinten pedig 3 kisebb szoba került kialakításra. Egyikhez egy kicsi terasz is kapcsolódik. A lakás jó állapotú, persze a mai igényeknek megfelelően fel is újítható. A liftes társasház jó állapotú, jó lakóközösségű, folyamatosan karbantartott. Az ingatlan tulajdoni lapon 104 nm, de az 1,9 m alatti részekkel 120 nm. Tartozik hozzá egy nagy méretű tároló. Fűtése gáz cirkóval megoldott, a fűtésrendszert egy éve cserélték ki teljesen! Nagyon jó környék, a Budai Vár alatt, kiváló közlekedéssel, pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, a Mammut bevásárlóközpont. Igazán hangulatos, egyedi lakás! Ajánlom családosoknak, és befektetésre egyaránt! Nézze meg, bele fog szeretni! További információért, várom hívását!


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650976


Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650976

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 441 346 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Hohol Róbert referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650976. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.