star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 94 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

138 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 94 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 94m²


Ár:

138 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1942
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Buda kedvelt, központi részén, a Vár szoknyáján eladó egy különleges stílusú, színvonalasan felújított, tökéletes otthon. A nagymúltú Attila úton, az Alagúthoz közel, egy nemrég felújított, lifttel rendelkező, klasszikus Bauhaus épület második emeletén helyezkedik el ez a 94 nm-es, két erkélyes lakás.Tulajdonosai a felújítás során újragondolták a tereket, így egy tágas, amerikai-konyhás nappali + 3 szobás életteret hoztak létre. Az ingatlan szerencsés tájolása révén két irányba is rendelkezik ablakokkal, így a délelőtt és a délután folyamán is kap napfényt. A nappaliból, a szépen felújított, eredeti, hatalmas, üvegezett szárnyasajtón át jutunk a szülői hálószobába, ahonnan nyílik a kedves kis erkély, mely pont elegendő teret nyújt a reggeli kávéhoz vagy az esti borozgatáshoz. A hálószobához egy tágas gardróbszoba is tartozik. A konyha praktikusan és ízlésesen berendezett, központi elhelyezkedése révén a család a főzés idejére is együtt lehet. A két kisebb szoba a hátsó, csendes kertre néz, ideálisak gyerek- vagy dolgozószoba funkcióra. A lakás műszaki felújítása megtörtént, a vezetékektől kezdve a fűtés rendszeren át a nyílászárókig, minden cserélve lett. Stílusát illetően egyedi, harmonikus, megragadja a figyelmet a jó ízléssel összeválogatott részletek és összhang révén, nyugodt és meleg otthon érzetét nyújtja.Új lakóinak csak be kell költöznie. A társasház lakóközössége rendezett, az épület karbantartott, tiszta. A lokáció egyszerűen tökéletes: Buda, de mégis csupán percekre a belvárostól, tökéletes közlekedési hálóval a város bármely pontjára. A Vár és a Tabán közelsége további előnyöket ad az itteni élethez. További információért illetve megtekintésért keressen bizalommal a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Attila út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6651425


+36 30

Ingatlannet kód: NET6651425


Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi (Attila út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m². További jellemzői: az építés éve 1942, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 138 millió Ft, négyzetméter ára 1 468 085 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Erdődi Rafael referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651425. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.