star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

70 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 75m²


Ár:

70 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Budai hegyekre néző kilátással eladó a III. kerületi 75 + 4 m2-es, 2 erkélyes lakás a Lajos utcában.

Óbudán az Amfiteátrum és a Kolosy tér közt félúton, liftes ház IV. emeletén felújítandó 2 +1 szobás napfényes tégla lakás 75,5 millió Ft-ért eladó. Két délnyugati fekvésű nagyszobája nagyon világos, ablakai redőnnyel felszereltek. Egybenyitható szobáin keresztül körbejárható a lakás, egyik a hallból- másik az előszobából nyílik. Lajos utcai felé néző erkélye egy kis kreativitással kedvenc 2 m2-es szabadtéri pihenősarokká alakítható. Kisszobája, kamrás konyhája a lakás keleti oldalán van, a ház belső zöld udvarára- azon keresztül a csendes Uszály utcára néz. Konyhából nyílik a lakás másik 2m2-es kis erkélye, ahol elfér egy kávézó asztal két székkel. Akik nagyobb étkezős konyhára vágynak és feláldozzák a kisszobát, van rá lehetőségük egy nagyobb teret kialakítani. Előszobából nyílik a fürdőszoba és a WC külön helyiségben.

Társasház rendezett, jó lakóközösséggel. Parkolni közterületen, fizetős övezetben lehet a ház előtt és a környék utcáiban. Önkormányzati kerületi parkolási engedély 2540 Ft/év, díj megfizetésével igényelhető.

Környék infrastruktúrája kiváló. HÉV, busz, villamos bármely irányba elviszi úticéljához. Piac, egyéb bevásárlási lehetőség, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, gimnázium, egyetem, éttermek, cukrászda, templom, túrázási- és sportolási lehetőség a közelben megtalálható.

Tökéletes választás lehet mindazoknak, akik maguk szeretnének dönteni a részletekről, akik egyedi stílusba tervezik megvalósítani az otthonukat.

Hasonló ingatlant keres? Ne gondolkozzon, nézze meg, hétvégén is fogadom a hívását!

Ingyenes hiteltanácsadással, igény szerint hitelügyintézéssel tudom segíteni lakáscélját!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Óbuda, Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545577


+36 30

Ingatlannet kód: NET6545577


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, Óbudai (Lajos utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 933 333 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fehér Anna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545577. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Óbuda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.