star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 68m²


Ár:

56 900 000 Ft

Közös költség
15 ezer Ft
Emelet
9.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Tulajdonostól eladó egy gyönyörű, tágas, 68 nm-es háromszobás panellakás Óbudán, a Kerék utcában. A 2 hónapon belül költözhető 9. emeleti ingatlan ideális otthont kínál mindazoknak, akik szeretnének egy könnyen megközelíthető, kiváló infrastruktúrával rendelkező környéken élni.A világos, napfényes lakás ideális választás lehet családoknak, pároknak, valamint időseknek is, de akár befektetési célra is tökéletes. A külön bejárattal rendelkező szobák akár külön-külön is kiadhatók.

A lakásban 3 külön bejáratú szoba, gardrób szoba, előszoba, konyha, kamra, külön fürdő és WC található. A három szoba lehetőséget nyújt a személyes szféra kialakítására vagy akár az otthoni munkavégzésre is. Számos praktikus megoldással találkozni az ingatlanban, mint például az előszobából nyíló gardróbszoba, illetve a konyhából nyílik egy tágas tároló. 

A szobák nyílászárói 2 rétegű hőszigetelt ablakok, melyek nagyban segítik a lakás hőháztartásának javítását. Új radiátorok vannak mindenhol, fűtése távfűtés, minden eszköz egyedileg szabályozható. A lakás 2 éve lett parkettázva, ezzel egyidőben minden kábel ki lett cserélve, továbbá egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klímát is behelyeztünk. Tájolásának köszönhetően egésznap világos a lakás. 1/1-es tulajdon, tehermentes, 2 hónapon belül beköltözhető!A lakás biztonságát a több ponton záródó biztonsági ajtó és a lakás elé beépített rács biztosítja.

A társasház panelprogramban még nem vett részt, de jelentős összeg gyűlt már össze a ház külső borításának felújítására. Nemrég a közös postaládát cserélték ki, a liftet újították fel, illetve a ház bejárati ajtajait cserélték ki. A szomszédok csendesek és rendszeretők.A környék biztonságos, infrastruktúrája és közlekedése kitűnően ellátott. Flórián tér, Kerületi Rendelőintézet, Oktatási intézmények (egyetem, általános iskola, óvoda), GoBuda (volt Eurocenter), kereskedelmi egységek a közelben. 1-es villamos öt percre. Szinte az összes nagy élelmiszerbolt megtalálható a közelben (Lidl, Aldi, Auchan stb.), így a bevásárlás is nagyon egyszerű.Megtekintésért és további információkért hívjon bizalommal reggel 8 és délután 7 között. A lakás hétvégén is megtekinthető. +36304429077

Ár: 56,9 m HUF

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek! Köszönöm.

 


Elhelyezkedés

1035, Budapest, III. kerület, Óbuda, Kerék utca 32.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6642542


+36 30

Ingatlannet kód: 6642542


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, Óbudai (Kerék utca 32. ) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 836 765 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tarjányi Betti hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642542. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Óbuda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.