star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Remetehegy

  • 134 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

400 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Remetehegy

  • 134 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Remetehegy

  • 134m²


Ár:

400 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Budapest 3. kerületében, Remetehegyen eladó egy új építésű 2 lakásos társasház belső 3 szintes nappali+ 3 hálós 134 nm-es panorámás, napfényes luxus lakása. Legalsó szintjén van a 45 nm-es 2 állásos garázs, valamint egy tároló, földszintjén 2 szoba, egyikhez gardrób, és kádas fürdő, másikhoz zuhanyós fürdő kapcsolódik, mindkét szobából egy 20 nm-es teraszra juthatunk ki. Emeletén kapott helyet a nagy, egylégterű nappali-konyha-étkező, egy háló zuhanyzós fürdővel, valamint egy külön wc kézmosóval. Ezt a szintet 3 oldalról öleli körül a városra panorámás 120 nm-es terasz. Fűtése hőszivattyús padló, és mennyezetfűtés, illetve hűtés. A lakók kényelmét szolgálja az okosotthon kialakítás, a védelmet az automata zsaluzia, és az előkészített riasztórendszer, a hővisszanyerős szellőztető rendszer, mely biztosítja a friss levegő utánpótlását, valamint a garázsban az elektromos autó töltő. A lakáshoz 130 nm-es saját használatú kert tartozik . A várható befejezés 2024. I. negyedéve, az új tulajdonos, még burkolatokat választhat.
Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakásbiztosítást kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Remetehegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6607905


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6607905

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, remetehegyi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 400 millió Ft, négyzetméter ára 2 985 075 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Meczner Judit referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607905. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Remetehegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.