star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 45m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Óbuda szívében, ŐSFÁS ZÁRT LAKÓPARKBAN 2. emeleti nappali + hálós FELÚJÍTOTT tégla lakás szigetelt házban. Az épületegyüttes egy parkosított, kerítéssel körülkerített területen található, ahol parkolóhelyek és játszótér is helyet kapott.A kevés lakásszámú társasház 2. emeletén található 45m2-es lakás 2017. év végén került felújításra, melynek során kicserélték a teljes elektromos hálózatot, behúzásra került minden helységben több ponton ethernet kábel is.Burkolás előtt a fürdőszoba és a wc is új vízzáró réteget kapott, a járólapok alatt kiegyenlítésre került az aljzatbeton, ezt követően modern burkolatok kerültek fel, illetve beépítésre került egy Ariston fektetett elektromos bojler is a fürdőszobában.A fűtés korszerűsítése 2 évvel ezelőtt történt, ekkor megszűntették a gázkonvektorokat és modern, Stiebel Eltron elektromos termosztátos fűtőtesteket szereltek fel. A gáz készenléti módra lett átkapcsolva, de a kiállás megmaradt, így bármikor visszaköthető.Minden ablakon redőny és szúnyogháló található.A lakás riasztóval és CISA típusú biztonsági ajtóval szerelt.4m2-es szeparált tárolóhelyiség is tartozik az ingatlanhoz, parkolni a lakópark területén lehet, a társasháztól gépkocsi beállóhely bérelhető havi 2.000,- ft/hó összegért.A társasház folyamatosan karbantartott, jó lakóközösséggel jellemezhető. A közelben sétatávolságban megtalálhatóak óvodák, iskolák, egy sarokra található Spar, CBA, az Óbudai Rendelőintézet. Kitűnő választás lehet egyedülállóknak, pároknak, de akár befektetésnek is, mivel közkedvelt területen fekszik, ahol könnyedén lehet a lakás hasznosításával tervezni.

Irányár: 49900000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: LK033417


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564173


+36 30

Ingatlannet kód: NET6564173


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 108 889 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564173. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.