star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

129 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 90m²


Ár:

129 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Csend és nyugalom vár Önre a Testvérhegy bűvöletében!

2018-ban épült, 5 lakásos társasházunkban most eladó egy tágas, 90 nm-es (+7 nm erkély) lakás, mely ideális otthonként vagy befektetési lehetőségként is szolgálhat. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával rendelkezik, és duplakomfortos kialakításának köszönhetően minden kényelmi igényt kielégít. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a környező zöld hegyekre.

Az ingatlan az I. emeleten található, így könnyedén megközelíthető. A lakás elhelyezkedése ideális: távol a város zajától, de mégis könnyen elérhető. Az Árpád hídtól közvetlen buszjárat teszi lehetővé a könnyű közlekedést anélkül, hogy gépkocsi szükséges lenne.

Az ingatlan ára: 129 millió forint. Emellett lehetőség van egy gépkocsi beálló és egy tároló vásárlására is, melyek kötelezőek a lakásvásárlás során. A gépkocsi beálló ára 9,9 millió forint, míg a tárolóé 6 millió forint.

Ha bármilyen további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni a lakást, kérem, keressen bizalommal. Hétfőtől vasárnapig állunk rendelkezésére, hogy segítsen Önnek.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy otthona lehessen egy olyan lakást, ahol a természet közelsége és a városi élet könnyű elérhetősége találkozik. Ha a vételár finanszírozásával kapcsolatban segítségre van szüksége, a Duna House Hitelcentruma a Credipass is rendelkezésére áll, és szolgáltatásunk teljesen díjmentes. Jöjjön el, és nézze meg ezt a kivételes lehetőséget!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Erdőalja út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587327


+36 30

Ingatlannet kód: NET6587327


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Erdőalja út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 1 433 333 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Marián Judit Eszter referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587327. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.