star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 107 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 107 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 107m²


Ár:

109 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1995
Emelet
1.
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIVÉTELES LEHETŐSÉG A RÓMAIFÜRDŐ KÖZELÉBEN.
ELADÓ 107 NM 4 SZOBA+NAPPALI, 2 SZINTES LAKÁS KÖZÖS UDVARRAL ÉS 65 NM ÖNÁLLÓ GARÁZZSAL!

A III. kerületben eladó ez a minden igényt kielégítő lakás. Infrastruktúrája kiváló, tömegközlekedés lépés távolságra található, éttermek, közértek csupán pár perc távolságra. Három lakásos társasház, közös 400 nm udvarral, akár három autó számára elegendő önálló garázzsal. Az ingatlanhoz saját 65,12 nm önálló garázs tartozik, mely a vételár részét képezi. A társasház minimális rezsi költségű, jelenleg közös költség sincs, csupán havi 2000 Ft szemétdíj. A társasház elhelyezkedésének, belső kialakításának és értékállóságának köszönhetően ideális választás az olyan lakáskeresőknek, akiknek fontos a jó megközelíthetőség.
Az ingatlan rendkívül jó elosztású. Az alsó szinten hatalmas 13,5 nm erkély, 38,5 nm nappali, konyha, étkező, kamra külön WC és zuhanyzós fürdő is található.
Az emelet hangulatát mindenhol a földszínek jellemzik, természetes fa lépcsők, faburkolatok, fa beépített szekrények. Ajánlom az igazi klasszikus vonal kedvelőinek, ez a tradicionális természetes, fa vonal soha nem megy ki a divatból! Igazi családias, szívet melengető környezet.
A felső szinten négy hálószoba, egy külön WC, egy kádas fürdőszoba és egy gardrób szoba található.

Az ingatlan tökéletes választás családoknak.
Az ingatlanhoz videó is tartozik: https://www.youtube.com/watch?v=KwH2lu43Tp0

Le ne maradjon róla!
Keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Monostori út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587427


+36 30

Ingatlannet kód: NET6587427


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Monostori út) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 107 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 027 103 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Marián Judit Eszter referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587427. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.