star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

170 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 98m²


Ár:

170 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő! Érdekli Önt egy lakás ritkaság a Dunapart közelében?

Engedje meg, hogy bemutassak Önnek egy tetőtéri penthouse jellegű, nappali, három szobás, duplakomfortos, 95 nm-es nyitott, körbe nem sétálható sétálható. teraszos, nagyon világos lakást a Római parton, árvízvédett területen, pár lépésre a Duna parttól és a Római sétánytól.

A Római part egy igazán közkedvelt, családbarát lokáció, köszönhetően a friss levegőnek, ős fás környezetnek, számos sportolási lehetőséggel és jó közlekedéssel. Nyáron a part átalakul egy igazi közösségi térré - éttermekkel, élőzenével egyaránt.

Az ingatlan távolsága a parttól pont ideális arra, hogy élvezni szeretné a nyári programokat de a zaj már ne szűrődjön be abból a távolságból. A lakás egy idén átadott újépítésű ház 2. emeletén található, elfoglalva a teljes tetőszintet. Ide a zárt lépcsőházon keresztül jutunk fel, lift nincs a házban. A két terasz nem ér össze teljesen, de hatalmas nyitott teret biztosít az itt élők számára.

Az amerikai konyhás nappali szintén hatalmas teret biztosít, akár a nagy családnak, de ha egy nagy baráti társaságot látna vendégül, itt lesz rá lehetősége kényelmesen leültetni őket.

Az itt élők kényelmét szolgálja továbbá 2 fürdőszoba - 1 zuhanyzós, 1 kádas - és 3 hálószoba, illetve teremgarázs és tárolóhelyiség is.

Megtekintéssel, hitel és finanszírozási irányú gondolatokkal, valamint további kérdésekkel kapcsolatban keressen elérhetőségeimen a hét bármely napján.

Referencia szám: LK093556-IN


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Varsa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6601262


+36 30

Ingatlannet kód: NET6601262


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Varsa utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 170 millió Ft, négyzetméter ára 1 734 694 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Csillag Tamás referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601262. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.