star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

63,3 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 55m²


Ár:

63 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1925
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

FELÚJÍTOTT, CIRKOFŰTÉSES LAKÁS AZ ÓBUDAI EGYETEMNÉL!
Óbudán, a hangulatos Városi Házakban felújított, 55 (valóságban 58) m2-es, cirkofűtéses lakás eladó liftes ház 2. emeletén.
Külön bejáratú szobák (14 és 20 m2), étkezős konyha, zuhanyzós, ablakos fürdő. A hálószoba és a konyha a tágas, zöld belső kertre néz, a nappali a hangulatos Kecske utcára. A konyha 10 m2, akár szobává alakítható!
Állapot: Négy éve volt felújítva, ekkor építették ki a fűtésrendszert, a zuhanyzós fürdőt, megtörtént az elektromos vezetékek és a nyílászárók cseréje, a tölgyfa parketta felújítása. Gázfűtés kombi cirkóval. Gázátalány 6000 Ft/hó.
Saját, zárható pincei tároló tartozik a lakáshoz.
ZSENIÁLIS LOKÁCIÓ, AKÁR SAJÁT OTTHONT SZERETNE, AKÁR KIADÁSRA SZÁNJA!
Karnyújtásnyira a fonódó villamos, Óbudai Egyetem, éttermek, játszótér, iskola, és egy kikapcsolódást nyújtó kiserdő!

Igény szerint teljes berendezéssel is eladó, így azonnal kiadható.
Tehermentes, üres, áprilisban költözhető.
Szabó Helga 70 328 0696


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, FELÚJÍTOTT LAKÁS A KECSKE UTCÁBAN


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608836


+36 70

Ingatlannet kód: NET6608836


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (FELÚJÍTOTT LAKÁS A KECSKE UTCÁBAN) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1925, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 63,3 millió Ft, négyzetméter ára 1 150 909 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hexi Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.