star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 73 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 73 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 73m²


Ár:

69 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1989
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Budán, az Amfiteátrum utcában egy 4 emeletes társasházi lakás harmadik emeletén egy 73 nm-es, 1+3 félszobás, napfényes lakás.

Az ingatlan a Pók utcai lakótelep közkedvelt részén, egy csendes kis utcában fekszik. Kiváló adottságainak köszönhetően rendkívül világos.
Legnagyobb szobája a jelenleg közösségi térként funkcionáló nappali+étkező, együtt 22 nm-es egységet alkotnak, amely akár nagyobb családi összejövetelek, partik kényelmes megtartására is szolgál.

Külön figyelemre méltó a közlekedőből nyíló három kisebb szoba, hiszen így a család minden tagja megtalálhatja a számára ideálisat; legyen szó akár egy csendes alvóhelyről a legkisebbeknek, egy-egy gyerekszoba a nagyobbaknak, avagy dolgozó-hobby szoba a tettéhes felnőtteknek. A hasznosításnak csak az Ön képzelete szabhat határt.

Az ingatlan 1989-ben épült, azóta átesett már felújításon, jelenleg teljesen felújított, igényesen kialakított. A modern műanyag nyílászárók és a több ponton záródó biztonsági ajtó alapfelszereltség.

Befektetők számára ideális megoldást illetve költségmegtakarítást jelenthet az ingatlan bútorzottsága, hiszen remek állapotban vannak ezek a használati tárgyak, megegyezés szerint akár maradhatnak is a lakásban.

Megközelíthetőségben a Hév (5-ös metró) kínálja a leggyorsabb megoldást a belváros elérésére, hiszen alig több mint 20 perc alatt a Battyhányi téren lehetünk vele. A lakástól alig 50 méterre található egy kis élelmiszerbolt, ahol a legszükségesebb dolgokat az itt élők be tudják szerezni. 5 percen belül elérhető iskolák, és nagyobb szupermarketek könnyítik meg az itt élők mindennapjait.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Amfiteátrum utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619659


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619659


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Amfiteátrum utca) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 957 534 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Papdi Attila referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619659. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.