star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 48m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
9.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára
Budai hegyekre néző kilátással jó állapotú panellakás eladó a III. kerületben!

Óbuda kedvelt városrészén a Lajos utcában, panelprogramos liftes ház IX. emeletén, 48 + 4 m2-es erkélyes, 2 szobás lakásnak keresem új tulajdonosát.

Lakásba lépve semmi nem emlékeztet az eredeti burkolatokra, beépített bútorokra. Bejárati ajtó ki lett cserélve, mindkét szobában parketta, a többi helyiségben minőségi kerámia padlólap van lerakva, vizes helyiségekben falicsempével. Gardrób- és az 1 éve méretre készült új konyhaszekrény modern és praktikus. 4m2-es erkély hasznos kiegészítője a lakótérnek, igény szerint akár beépíthető. Nyugati fekvésű napfényes ingatlannak műanyag ablakai redőnnyel felszereltek. Rezsi költsége kedvező, 9163 Ft távfűtés általány, 11 000 Ft a közösköltsége. Villany-, gáz- és vízszámla fogyasztás függő.

Parkolni közterületen, fizetős övezetben lehet a ház előtt és a környék utcáiban. Önkormányzati kerületi parkolási engedély 2540 Ft/év, díj megfizetésével igényelhető.

Környék infrastruktúrája kiváló, ami kényelmet biztosít a lakóknak. Piac, Flórián Üzletközpont, GOBUDA Mall Bevásárlóközpont, élelmiszer – és egyéb üzletek, orvos, gyógyszertár, kórház, iskola, óvoda, gimnázium, egyetem, éttermek, cukrászda, templom megtalálható a közelben. HÉV az Árpád-hídnál, busz- és villamos járatok minden irányba indulnak, pár száz méteren belül elérhetőek bármerre kell indulni az úticélhoz.

Zöldövezeti Ingatlan közvetlen környezetében, a lépcsőházból kilépve is minden adott a sétára, sportolásra. Aki hosszabb időt szeretne a szabadban tölteni, annak nem messze van az Óbudai-sziget, Margit-sziget, ami gyerekeknek, felnőtteknek, kutyát sétáltatóknak egyaránt plusz mozgásteret ad. A kerületben van a Római-part, ahol különleges hangulatú éttermek, szórakozóhelyek, sportolási lehetőségek várnak mindenkit a Duna-parti sétányon.

Kedvező elosztású ingatlan tökéletes választás lehet bérbeadáshoz, egyedülállóknak, idős és fiatal korosztálynak.
Ne gondolkozzon, ha hasonlót keres érdemes megnézni és megfontolni az ajánlatot.

Bónusz az ingyenes pénzügyi tanácsadás és az extra kamat kedvezmény minden érdeklődőnek, aki kölcsönből szeretne vásárolni.

Irányára: 49,9 M


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630861


+36 30

Ingatlannet kód: NET6630861


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Lajos utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 039 583 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Fehér Anna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630861. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.