star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

53,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 72m²


Ár:

53 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tisztelt Érdeklődő!
Megvételre kínálom a Budapest III. kerületében, Békásmegyer hegy felőli oldalán, a Sramli utcában, egy 4 emeletes társasház 3. emeletén, 72 nm-es, 3 külön bejáratú szobás, erkélyes, nagy konyhával és étkezővel rendelkező lakását.
A társasház az épület szigetelését megkezdte, az északi és a keleti oldal szigetelése elkészült.
A lakást tulajdonosa felújította, kicserélte a villanyvezetékeket, átépítette a világítási rendszert, hideg burkolatot és parkettát tett le. Átépítette a fürdőszobát, zuhanyzót alakított ki. A konyhabútort egyedi módon alakította ki. Az előszobában lecserélte a beépített szekrényt. A WC-ben faburkolatot épített.
A lakás elrendezése egyedi, a házban nincs hasonló. A tulajdonos bérel egy 20 m2-es tárolót a házban, ami tovább bérletezhető az eladás után.
Közös költség, közműdíj tartozások nincsenek.
A házat parkos rész veszi körül.
A ház közel van a HÉV megállótól. A ház előtt ingyenes a parkolás, elegendő hely van az autóknak. Közelben található játszótér, óvoda, iskola, rendelő, üzletek, piac.Előnyös vétel lehet nagycsaládosoknak, illetve a most gyermeket vállaló fiatalok számára.
pl. Érd.: Sinkovicz Tamás +36 30 891 8689

Referencia szám: LK054235


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635399


HASONLÓ INGATLANOK


74 000 000 Ft

Budapest, III. kerület, Folyamőr utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 43m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635399


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 53,9 millió Ft, négyzetméter ára 748 611 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sinkovicz Tamás referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635399. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.