star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

68,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 70m²


Ár:

68 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ 70 NM ALAPTERÜLETÚ, GALÉRIÁZHATÓ POLGÁRI TÉGLA LAKÁS A III. KERÜLETBEN! Három emeletes téglaépület 3. emeletén eladóvá vált egy POLGÁRI, külön nyíló 2+FÉL SZOBÁS , GALÉRIÁZHATÓ, 70 nm alapterületű ingatlan. Az ingatlan felett padlástér helyezkedik el, ami megvásárolható a társasháztól, így akár belső két szintes lakássá is alakítható. Jelenleg két hatalmas szoba tartozik hozzá (az egyik 23,5 nm a másik 18,8) és egy fél szoba (cselédszoba), ami 5 nm. Két külön nyíló bejárattal rendelkezik az ingatlan. (A bejárati ajtók pár éve lettek cserélve.) NAPFÉNYES, világos az ingatlan. Minden helyiség ablakkal ellátott, még a WC és a fürdőszoba is.1911-ben épült, a több mint százéves épület folyamatosan karban tartott. Hat éve a tető teljes körűen fel lett újítva! A lépcsőház körfolyosós, mégis egy éven belül kialakított hívógombos lift is tartozik hozzá. Rendezett, jó lakó közösség, kedves szomszédok.A közlekedés BKV-vel is kiváló 1-es 29-es busz, 11-es busz és a HÉV is pár percre. Autóval is könnyen megközelíthető, éves 2500 Ft-ért bejelentett lakcímmel lehet parkolni bárhol az ingatlan körül.Ajánlom befektetőknek, egyetemistáknak, családosoknak egyaránt.
Érdeklődni: 30/606-2866
Ref.: LK038289
Az ingatlanhoz videó is tartozik: https://www.youtube.com/watch?v=1i8qBHhWlt4Le ne maradjon róla!KERESSEN BIZALOMMAL!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Tímár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642842


+36 30

Ingatlannet kód: NET6642842


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Tímár utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 68,9 millió Ft, négyzetméter ára 984 286 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Ildikó referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642842. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.