star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

75,6 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 78m²


Ár:

75 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Óbudán az Amfiteátrum mellett, közel a Dunához, liftes házban eladó 3. emeleti, csendes, világos, kis erkélyes lakás!Óbuda központi, mégis csendes részén eladó ez a harmadik emeleti, 78 m2-es, külön és egybe is nyíló 2 nagy szobás, külön konyhával, kamrával, fürdővel és 2 wc-vel rendelkező, kis erkélyes, cirkó fűtéses, klimatizált lakás.Az épület lifttel rendelkezik, jó állapotban van, kívül-belül karbantartott, körfolyosós, 4 emeletes, a földszinten pedig üzlethelyiségek találhatók.A lakásban a víz-, gáz- és villanyvezeték cseréje megtörtént, utóbbi 3x16 amperre bővítve, illetve a ház vízhálózata ólommentes. Turbó kombi kazán gondoskodik a cirkó fűtésről és a melegvíz ellátásról. Szupercsendes Daikin hűtő-fűtő klímák találhatók a két szobában, amelyek nyílászárói fából készültek thermoplan üvegezéssel, az egyéb helyiségekben pedig a nyílászárók műanyagok, valamint a 3 zárral zárható biztonsági bejárati ajtó bejárati ajtó is új. Kádas, ablakos fürdő wc-vel, és külön wc ablakkal és kézmosóval. A konyhában található beépített sütő, gáztűzhely és páraelszívó a vételár részét képezi.Az ingatlan kiürített állapotú, akár azonnal költözhető. Alkalmas lehet irodának is.A közös költség ~23.000,- Ft, amely magában foglalja a ház Fundamenta felújítási díját is.A lakáshoz a pincében egy ~2 m2-es saját, zárható tároló tartozik.Az ingatlan tömegközlekedéssel is számos irányból könnyen megközelíthető, 5 percen belüli sétával elérhető a H5-ös HÉV, a 17-es, 19-es, 41-es villamos és a 9-es, 29-es, 111-es busz. A parkolás az utcán kényelmesen megoldható, amelyhez önkormányzati engedéllyel évi 2.500,- Ft-ért parkolási engedély igényelhető.Ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!

75600000 Ft


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6650399


+36 20

Ingatlannet kód: NET6650399


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 75,6 millió Ft, négyzetméter ára 969 231 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cseh Klaudia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650399. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.