star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 102 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 708 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 102 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 708 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 102m²


Ár:

110 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest III. kerületben, a Csatárfa úton, 4 lakásos társasház magasföldszinti lakása, közös nagy kerttel, saját garázzsal eladó.

Az épület 1996-ban téglából épült. Négy lakásos, a hirdetett lakás a földszinten található. Két szintes (földszint + szuterén), valamint tartozik hozzá egy 16 m2 területű garázs. A lakás alapterülete 70,5 m2, plusz 32 m2 szuterén. A garázs a lépcsőházból és a belső udvarról egyaránt megközelíthető. Vételára további 10 millió forint.

A lakás fekvésének köszönhetően világos.
A földszint három szoba +nappalis, a nappali közvetlen kapcsolatban van egy 4,5 m2 területű erkéllyel. A szobák külön bejáratúak, hozzá tartozó 8,65 m2 területű erkéllyel. A nappali erkélye az utcafrontra, a szobai erkély a belső udvarra néz.
A fürdőszoba zuhanyzós, a WC külön helységben kialakított. Konyhája külön helyiségben, ablakos. A két szinten több zárt tároló is kialakításra került, melyben a napi élethez szükséges használati tárgyak, kamrában tartott élelmiszerek, egyéb konyhai kiegészítő eszközök tárolhatók.
A szobák burkolata parketta, további helységek járólappal fedettek.
Fűtését és a meleg vizet kombinált gázkazán adja, radiátoros hőleadókkal.

A lakás tehermentes, a tulajdonos társak elővásárlási joggal rendelkeznek.

Ügyfeleink részére BANKFÜGGETLEN hitel ügyintéző kollégáink szívesen nyújtanak segítséget, hitellel, vagy akár CSOK-kal kapcsolatban is, teljesen INGYENESEN!

Amennyiben további kérdése van, hívjon bizalommal!
ZZs. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367309


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Csatárka út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651242


+36 20

Ingatlannet kód: NET6651242


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Csatárka út) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m², míg a hozzá tartozó teleké 708 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 1 078 431 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zámbó Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651242. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.