star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros

  • 45m²


Ár:

38 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Újpest kertvárosában eladósorba került, egy 9 lakásos rendezett társasházban található, tehermentes, másfél szobás, galériázott, konyhás, fürdőszobás, KERTKAPCSOLATOS jó állapotú lakás (házrész) PRIVÁT zárt TERASSZAL, mely egy hangulatos, valóságos kis ékszerdoboz. A lakás tulajdoni lap szerinti területe a galéria nélküli 45 m2, a galéria (8nm) és a külön Wc - mosókonyha nélkül. (így 48nm)s van egy eddig még nem hozzácsatolt saját kertrész is.

A beltér:

A közös használatú kert rendben tartott, bambuszokkal tarkított. A lakóközösség összetartó és barátságos!
Egyedi mérőórákkal felszerelt otthon közös költsége 15 600 Ft/ hó.
A földszintes ingatlanba lépve találjuk a privát, járólapos hangulatos teraszt, mely zárható kerítéssel körül határolt. A bejárati ajtón egyből a konyhába jutunk, ahol van egy kis előtér-belépő. A konyhából nyílik a hálószoba, és a kis „mosókonyha, ahol a mosógépnek lett kialakítva a helye, itt található a gázcirkó is, mely a fűtést és a melegvizet szolgáltatja. Innen nyílik a külön Wc is.
A kis közlekedőből beléphetünk a kádas, hangulatos fürdőbe, és a ház felső részében található a galériázott nappaliba, mely 2db ablakkal rendelkezik, ami az utcafrontra néz.
A lakást részben bútorozottan adom el. Marad: a szekrénysor, francia ágy, kihúzható kanapé, üveg kör étkezőasztal, fotel, mosógép, kerti bútor.
ide már csak beköltözni kell, és élvezni a nyugalmat!
Csodás otthona lehet diákoknak albérlet helyett, nyugalomra vágyó nyugdíjasoknak, vagy akár egy hölgynek, vagy agglegénynek, vagy pároknak is.
INGATLANOSOK KÉREM NE KERESSENEK!! Továbbra sem...KÖSZÖNÖM!
Tisztelt érdeklődők! Várom szeretettel hívásaikat.

A környékről:

A környék infrastruktúrája és a közlekedés szempontjából kiváló helyen fekszik, pár lépésre a lakástól találunk több villamos és buszmegállót (20E, 220, 30, 230,12 és 14-es villamos) . Az M3-as metróállomás körülbelül 6-7 perc sétára található. A parkolás az utcán ingyenes.
Iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, Görgey bevásárló udvar: Obi, Jysk, Pepco, Spar, Lidl, Rossmann, Dm 5!! perc séta


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6373318


+36 30

Ingatlannet kód: 6373318


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerület, Újpest-kertvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 844 444 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Eladó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6373318. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.