star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros

  • 73 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

86,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros

  • 73 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros

  • 73m²


Ár:

86 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
40 ezer Ft
Építés éve
2005
Emelet
2.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
A+
Erkély, terasz mérete
7 m²
Egyéb extrák
Portaszolgálat
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Gyere el, nézd meg!.....Kertvárosi nyugalom és biztonság! Várja Önt egy gyerekbarát lakópark Újpesten, ahol sétányok, 3 játszótér, és élhető környezet várja az itt lakókat, zöld övezetben, Újpest "Rózsadombján", mert így hívják a környéket.A 73 nm-es légkondicionált lakásban a tágas nappaliból léphetünk be konyhába, mely külön helyiség, nem amerikai konyhás, de lehet az is, mert a fal utóbb került beépítésre. Mellette egy félszoba, ami összenyitható is lehet a konyhával, ha úgy döntesz, a folyosóról pedig 2 nagyobb szoba, egy különálló wc és egy kádas fürdőszoba wc-vel nyílik.Az erkély tágas, 6,5 nm-es. A szobák ablakaira műanyag redőny és szúnyogháló került beszerelésre, (ezeknél redőnyház került kialakításra,) a nappali és a konyha kivételével. A lakás észak-keleti fekvésű, a nap a délelőtti órákban a nappalit árasztja el fényével és melegével, viszont a délutáni órákban, estefelé normalizálódik nyáron is a hőmérséklet, élhetővé válik.A lakóparkban lévő házak, lépcsőházanként külön kazánnal rendelkeznek, ami a fűtést és a melegvizet biztosítja, a fűtés egész évben működik, ha szükséges, ez kisgyerekeseknél és időseknél elengedhetetlen.A zárt lakóparkban biztonsági szolgálat, locsoló és kamera rendszer működik, a zöldövezet rendbetételéről kertészek gondoskodnak.  Gondnok intézi az ügyeket, akár a kuka kihúzásról, akár a lift karbantartásról van szó. A házakat a kivitelező minőségi alapanyagokból építette 2005-ben.A Juharliget lakópark a nyugalom szigetének számít a IV. kerületben.A kertvárosi környék, a lakópark, ahol 297 lakás van, és a ház, melyben az eladó lakásunk van, (összesen 20 lakás található), csendes, biztonságos, ideális a nyugodt élethez, ugyanakkor Újpest központja autóval pár perc, BKV-val 15 perc alatt elérhető. A közelben 6 buszjárat áll meg. Az újpesti piac 3 buszmegálló, illetve 1 km autóval. A közelben Aldi, Lidl, Spar, Tesco is található.A lakáshoz tartozik egy közös helyiségben két darab kerékpár tárolására alkalmas hely , illetve külön megvásárolható egy fedett (4,5 mFt) és egy nyitott (3,5mFt) gépkocsi beálló opcionálisan, nem kötelező de ajánlott, szükség esetén eladható vagy kiadható, valamint egy saját, zárható tároló (2mFt), ahol a szánkótól, síléctől kezdve az autó téligumijáig bármi is tárolható.Jelentkezzen és jöjjön el megnézni, higgye el, érdemes.


Helyiségek

Közlekedő
6m²
Erkély
7m²
Konyha
7m²
Fürdőszoba
4m²
Wc
3m²
Nappali
23m²
Szoba
12m²
Szoba
11m²
Szoba
8m²

Elhelyezkedés

1047, Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros, Attila utca 140


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6628064


+36 20

Ingatlannet kód: 6628064


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerület, Újpest-kertvárosi (Attila utca 140) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 86,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 191 644 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Modori Géza hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628064. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület, Újpest-Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.