star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

72,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest

  • 64m²


Ár:

72 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK, liftes társasházban ÚJPEST KÖZPONT közvetlen közelében!
Újpest egyik legfrekventáltabb részén a központi metrómegállótól 3 perc sétatávolságra épül ez a 49 lakás + 4 üzlethelyiséggel rendelkező ingatlankompexum, mely A és B épülettel lifttel és mélygarázzsal fog rendelkezni. A központi elhelyezkedés ellenére, mégis csendes utcában található.

TÁRSASHÁZ
Beruházásunkban 49 db lakás és 5 db üzlethelyiség épül 6 szinten (mélygarázs, földszint, első és második, harmadik és tetőtéri szint). A lakásválaszték a 35 nm-es garzontól a 167 nm-es több hálós lakásig terjed. Fontos számunkra a fenntarthatóság, ezért hőszivattyúval oldjuk meg a társasház hűtés-fűtés igényét. Ez jelenleg az egyik legkorszerűbb megújuló energiaforrást előállító gépészeti megoldás. Továbbá a hőszivattyú kedvezményes tarifás áramot biztosít. A lakóházban összesen 49 lakás kerül kialakításra, melyek magas műszaki tartalommal rendelkeznek: padlófűtésen keresztül a fűtést, lakásonként 1 db fancoil előkészítést (hűtés-fűtés), házközponti szellőztető rendszert, elektromos redőny előkészítést-redőnytok beépítést vállal a beruházó.
LOKÁCIÓ
Újpest szívében az M3 metrótól, a 12-14-es villamostól 3 perc sétára, a piac, számos bevásárlási lehetőség, bevásárló központ, posta, piac, városháza, a híres Horváth Cukrászda, játszóterek és a nemrégiben felújított, futópályával és kinti kardiógépekkel rendelkező Semsey-park is 5-7 perces perces sétára található. A kedvező központhoz közeli lokáció, a korszerű műszaki felszereltség, a lift, a mélygarázs és a megbízható beruházónak köszönhetően értékálló befektetés lakást vásárolni nálunk.
LAKÁSFELSZERELTSÉG
A lakásokat kulcsrakész állapotban adjuk át. A vételár tartalmazza többek közt a lakások villanyszerelvényeit (pl. dugaljak, kapcsolók, stb.), szanitereit, a beltéri ajtókat, a hideg- és melegburkolatokat, melyek részben választhatók. A lakásokat biztonsági bejárati ajtóval zárjuk le. Normál üvegfelületű, háromrétegű műanyag nyílászárókat építünk be, melyeket minden hálószobában elektromos redőny ill. redőnytok előkészítéssel látunk el.
KIVITELEZÉS BEFEJEZÉSE
2023. december

LAKÁSÁRAK

• 1 szobás (egyterű garzon): 44.034. ezer - Ft-tól
• 2 szobás (1 háló + nappali): 50.284. ezer - Ft-tól
• 3 szobás (2 háló + nappali): ..... Ft-tól
• 4 szobás (3 háló + nappali): 92.268. ezer - Ft-tól
• 5 szobás tetőteraszos ( 4 háló +nappali): 212.130. ezer - Ft-tól.

Ára: .....

Hívását hétvégén is szívesen fogadom!

- CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Újpest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476829


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476829

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerület, Újpesti téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 72,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 132 813 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Oravecz Rozália referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476829. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület, Újpest ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.