star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 38 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

30,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 38 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 38m²


Ár:

30 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Szusza Ferenc Stadion közelében, kiváló közlekedésnél, 38 nm-es, 1+1 félszobás elosztású téglalakás eladó.

1/1-es tulajdonban van, per-teher és igénymentes. Átadási ideje: 30-90 nap! Közös költsége: 16.720.- Ft/hó.

Az ingatlan 3 lakásos udvarban helyezkedik el, amelynek tágas zöld udvara van, 2 autónak a parkolása biztosított, igény esetén garázs is bérelhető az udvarban. 

A lakás alapterülete 38nm, 1+1 félszobás kialakítású. Az utóbbi években kicserélték a vízvezetéket. A szobában dupla üveges műanyag nyílászárót építettek be. A külső falakat részben szigetelték. A fűtésről cserépkályha gondoskodik, de egy hűtő fűtő inverteres split klímát is beszereltek.  A fürdőszobában zuhanyzó található. A lakás alapterülete tovább bővíthető, a felette lévő tetőtér beépítésével, valamint a lakás alatt egy 10nm-es pince is található. 

A társasház rendezett, csendes lakóközösségű.

Pár perc sétával pékség, gyógyszertár, élelmiszer bolt is megtalálható. A közelben van a 147-es, 196-os, 122E-es és a 30-as busz megállója is. Újpest-központ és az M3 metróállomás busszal 10 perc alatt megközelíthető. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt rövid időn belül elérhető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

A hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésre!


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Újpest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621030


+36 70

Ingatlannet kód: NET6621030


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Újpest) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 30,9 millió Ft, négyzetméter ára 813 158 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant IL Quarto Studio Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621030. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.