star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 26 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,8 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 26 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 26m²


Ár:

39 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
elektromos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest IV. kerületében, Újpesten – a Váci út és a Baross utca között -
eladó egy belső udvaros, földszintes társasház újjávarázsolt, privát kertkapcsolatos, belső kétszintes, 26+16 nm-es stúdiólakása, ahol a főfalakon kívül minden új!
A világos, átriumos lakás beépített konyhabútorral és annak teljes felszerelésével várja első lakóját - hűtő- és mosogatógép, mikró, indukciós főzőlap+sütő, szagelszívó, a földszinti vendég mosdóban mosó-szárítógép.
A hűtő-fűtő - inverteres - klímán kívül, Bvf elektromos padlófűtés gondoskodik a kellemes közérzetről fönt és lent egyaránt.
Az emeleti hálóhoz egy zuhanyfülke és külön mellékhelyiség is tartozik – eképpen biztosítva az ott lakó teljes kényelmét.
A régi gerendázat meghagyott része a rusztikus hatást ötvözi a modern, letisztult stílussal.
Az ajtóra és az ablakokra távirányítással működtethető redőny lett felszerelve.
Az előkert saját használatú, lekerített, rendezett (műfüves); virágok, fűszernövények nevelésére, esti borozgatásra, esetleg hússütésre kiválóan alkalmas.
A lakáshoz pince és saját tároló is tartozik.
A lakóközösség csendes, barátságos.
A környék sokrétű bevásárlási lehetőségeket kínál (Tesco, Praktiker, Penny); valamint több buszjárat is elérhető, és a metróhoz is könnyen el lehet jutni.
Fiatal párnak, első lakásnak, de akár befektetésnek is tökéletes!

Az ingatlanoknak mérete és ára van.
Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az ingatlan megtekintésétől az adásvétel megkötéséig kísérjük Önt a kiválasztás és döntés folyamán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban érezze magát!
Teljes körű hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek, további információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!

A környékről:

Kis forgalmú utca - merőleges a Baross és a Váci úttal.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Tinódi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644365


+36 70

Ingatlannet kód: NET6644365


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Tinódi utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 26 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 39,8 millió Ft, négyzetméter ára 1 530 769 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Hajnák Erzsébet referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644365. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.