star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 40m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
2.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Újpesti Otthon Vár Önre!

Kivételes Hangulatú, Szép Állapotú Lakás! 40 Nm, 1+1 Szobássá Alakított, Nagyszerű Elrendezés!
Keresi Az Ideális OtthonT?

Fedezze fel ezt az 1960-as években épült, de folyamatosan karbantartott, kényelmes és igényes lakást Budapest IV. kerületében, Újpest kedvelt részén. A 40 nm-es otthon Világos Nappalival, konyhával, hálószobával és fürdőszobával+Wc-vel biztosítja a családtagok kényelmét.

A lakás a belső udvarra néz, ahol a kert szépen karbantartott és kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt az év minden szakában. Saját pince is tartozik az ingatlanhoz.

A tömegközlekedés inagyon jó, pár perc távolságra buszmegálló, 10 perc gyalogtávra Újpest-központ metrómegálló, 12-es 14-es villamos, valamint rengeteg busz segíti a gyors közlekedést a városba . A parkolás a ház előtt ingyenes.

A helyszín kiválóan alkalmas családok számára, de Befektetésnek is tökéletes a Remek Elhelyezkedése miatt. A közelben játszótér, sportolási és vásárlási lehetőségek, valamint gyógyszertár és egyéb szolgáltatások találhatók.

Szeretettel várom hívását a megtekintés egyeztetése miatt, akár hétvégén is! Irodánk tapasztalt ingatlanforgalmi Szakjogásszal és évtizedes tapasztalattal rendelkező hitelügyintézővel áll az Ön rendelkezésére, hogy vásárlása a Legjobb Kezekben legyen. Ne hagyja ki ezt a Ritka Lehetőséget!


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Széchenyi tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650777


+36 70

Ingatlannet kód: NET6650777


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Széchenyi tér) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 997 500 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Almási Zsuzsanna referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650777. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.