star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros

  • 73 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros

  • 73 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros

  • 73m²


Ár:

64 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
27,84 ezer Ft
Építés éve
1925
Emelet
5.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK!

IX. kerületben, kiváló helyen, az Üllői úton a Kálvin tér közelében eladó egy részben felújított, 73 nm-es, 2 szobás, világos, részben az utcára, részben az udvar felé néző lakás.Az ingatlan egy liftes, téglaépítésű társasház 5. emeletén található. A két szoba külön bejáratú. A nagyobbik az erkélyjel az Üllői útra, a kisebbik szoba és a konyha az udvar felé néz. A ház szemben levő oldala 4 emeletes, így a napfényt zavartalanul élvezhetjük. A lakáshoz tartozik egy zárható pincerekesz is.

A 15 évvel ezelőtti felújítás során megtörtént az elektromos, gáz, víz, és csatorna vezetékek cseréje, kombi cirkó és radiátorok beszerelése, a fürdőben csempézés, jó minőségű járólapok lerakása, az előszobában szintén. 10 éve a szobákban az eredeti parketta csiszolása, lakkozása, konyhában, kamrában és az erkélyen szintén jó minőségű járólapok lerakása. 8 éve kondenzációs kombi cirkó került beszerelésre kéménybéleléssel. 

Közös költség: 24 182 Ft/hó, felújítási alap: 3 665 Ft/hó. 2023-ban a havi átlagos gázfogyasztás     6 000 Ft, villany: 4 000 Ft volt.

Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül jó, Kálvin tér 2 perc gyalog, onnan 3-as, 4-es metróval, villamossal, busszal utazhatunk tovább. Óvoda, iskolák, egyetemek, bevásárlási lehetőség, vendéglők a közelben. Nagycsarnok rövid sétára távolságban van. A lakás egy tisztasági festés után költözhető.

 


Helyiségek

Erkély
4m²
Fürdőszoba
4m²
Konyha
12m²
Előszoba
9m²
Szoba
18m²
Szoba
29m²

Elhelyezkedés

1091, Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros, Üllői út 11-13.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6654052


+36 30

Ingatlannet kód: 6654052

Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerület, belső-ferencvárosi (Üllői út 11-13.) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1925, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 889 041 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654052. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.