star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

53 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 54m²


Ár:

53 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
3.
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kizárólag irodánk kínálatából!

Eladó a belváros egyik igen kedvelt részén, a IX.ker. Lónyay - Erkel utca találkozásánál, csendes, rendezett lépcsőházban, 54 m2-es átlagosan jó állapotban lévő - de igény szerint felújítható -, 3.emeleti lakás.
A ház az 1900-as évek elején épült, több felújításon is átesett, a tető cseréje most fejeződik be; nagyon jó állapotú függőfolyosós, belső udvarral, gondozott növényekkel.
A lakóterület nappali+hálószoba, amik gázkonvektorosak.
A nappali 1/4-ed része galériázott, amely akár még bővíthető is - itt nyáron légkondi biztosítja a kellemes hűvös levegőt. A háló is galériázható egy plusz hálórész kialakításához.
Az előszobából egy "padlástérbe" pakolhatjuk az elrejteni valókat - az álmennyezet egy korábbi felújításkor került kialakításra.
A fürdőszoba rendkívül tágas, kényelmesen elfér benne minden. A könnyebb befűthetőséget itt is álmennyezet beépítésével érték el.
A konyha-étkező egyszerű, tágas és nagy ablakos.
A meleg vizet egy "okos" bojler (Ariston) biztosítja.
A lakás 1db vízórával felszerelt.
Ék-i fekvésű.

A ingatlan per- és tehermentes.

Az ingatlanoknak mérete és ára van.
Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokba adásig végig kísérjük Önt az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban érezze magát!

Teljes körű hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésére.
A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek, további információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

A környékről:

Belváros, frekventált terület - Vámház körúti Vásárcsarnok szomszédságában.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Lónyay utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6244460


+36 70

Ingatlannet kód: NET6244460

Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerületi (Lónyay utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 53 millió Ft, négyzetméter ára 981 481 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Hajnák Erzsébet referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6244460. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.