star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

79 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 78m²


Ár:

79 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Lift
van

Az ingatlanról:

Belső - Ferencvárosban, a Bakáts tértől pár lépésre a Hőgyes Endre utcában kínálunk megvételre egy harmadik emeleti tágas polgári lakást. Az épület belső terei, folyosói rendezettek hangulatosak, látványa korabeli képet mutat.
Az ingatlan a közelmúltban esett át egy mindenre kiterjedő felújításon. Jó minőségű nyílászárókra cserélték a korszerűtlen régieket. Modern Bosch elektromos kazán biztosítja a fűtést, a meleg vízről intelligens, távvezérelhető bojler gondoskodik. Új konyha és fürdőszoba került kialakításra, minőségi anyagok használatával.

Irodánk ingyenes bank független hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére. Több éve ingatlanjoggal foglalkozó Ügyvédünk ingyenes adás-vétel előtti tanácsadással segíti ügyfeleinket. Energetikai tanúsítvány beszerzését, mely az ingatlan eladáshoz ma már elengedhetetlen, rövid határidővel vállaljuk.
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Hőgyes Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6447580


+36 70

Ingatlannet kód: NET6447580

Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerületi (Hőgyes Endre utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 1 012 821 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Törteli Ágnes referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6447580. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.