star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 74 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

58,49 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 74 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 74m²


Ár:

58 490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

***BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE***HOSSZÚTÁVÚ és RÖVIDTÁVÚ kiadásra is!***

A IX. kerületben, a Lurdy-ház, az Orczy-kert és a Ferenc körút közelségében kínáljuk megvételre ezt a befektetésnek vagy fiatal korosztály számára is kiváló lakást.

Az 1. emeleten található 74 nm-es lakás 2 külön lakrészből áll, tulajdonosa kiadás céljából vásárolta korábban. Ennek értelmében duplakomfort lett kialakítva, azonban könnyen visszaalakítható, jelenleg az eredeti előszoba a 2 lakás előtere.

A nagyobb lakás 52 nm, a kisebb lakás 22 nm. A nagyobbhoz 3 lakószoba, egyik galériás, 1 nagy fürdőszoba + wc és egy konyha-étkező-közlekedő. A kisebb garzon 1 szoba, 1 konyha, fürdő, külön wc.

Eredetileg az egész lakásban gázkonvektor fűtött télen, a 3 szobás lakrészben jelenleg is gázkonvektorok vannak a szobákban. A kis lakrész a felújítás során elektromos fűtésre lett kialakítva, padlófűtéssel. Modern elektromos padlófűtés beállítható funkciókkal, dupla bejárati ajtó, hatalmas ablakkal a fürdőben.
A melegvizet mindkét oldalon villanybojler biztosítja. Minden egyedi mérős és bár a lakás egy helyrajzi számon szerepel, a mérők mindkét lakáshoz szeparáltak, külön mérőkkel.
Garázs bérelhető a szemben lévő házban.
A közös költség a 74 nm-re vonatkozóan 28.000 Ft, takarítást, közös megtakarítási alapot, szemét díjat tartalmaz.
A lakás 2020-ban szinte teljesen fel lett újítva és átalakítva. Részben a nyílászárók cserélve lettek, új burkolatok, a kis lakásban új fürdőszoba, nagy ablakkal, mosógéppel + wc lett kialakítva. Az új válaszfalak gipszkartonból készültek, könnyen visszaalakítható eredeti állapotba.

A közlekedés nagyon jó, gyakorlatilag at egyetemi központban, SOTE, NKE pár percre, BME, CORVINUS, ELTE 15 percre. Bevásárlás is gyalog megoldott, Spar 2 percre, rendelő az utcában.

Megtekintési szándékával keressen bizalommal!

Referencia szám: LK076488-IN


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6567029


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6567029

Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 58,49 millió Ft, négyzetméter ára 790 405 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Harsányi Marianna referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6567029. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.