star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,75 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 50m²


Ár:

39 750 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapesten a Boráros tértől 5 percre a IX. kerületben kínálok megvételre jó állapotú épületben, egy 50nm-es 2 szobás földszinti lakást.

Az ingatlan 5 éve kapott új nyílászárókat. Az ablakok 3 rétegűek, jól hő és hang szigetelnek, a bejárati ajtó biztonsági ajtóra lett cserélve. A teljes víz illetve villanyhálózat felújításon esett át.

A fürdőszoba új burkolatot kapott illetve zuhanyzó és kád is megtalálható ezzel növelve az ott lakók komfortérzetét.

A fűtésről gáz konvektor gondoskodik, de a lakásban található hűtő-fűtő klíma segítségével egy gombnyomással beállíthatjuk a számunkra ideális hőmérsékletet bármelyik évszakban.

A közös költség 20.000Ft amely az általános díjakon felül a szemét szállítást, korlátlan vízhasználatot, illetve felújítási alapot is tartalmaz. A rezsi rendkívül kedvező minden évszakban.

A lakóközösség összetartó,csendes, a társasház rendezett, tisztán tartott.

Kiváló lokációjának köszönhetően számos bevásárlási lehetőség illetve további változatos szolgáltatás is elérhető mint éttermek, konditermek. A Dunapart sétatávolságra található amely remek kikapcsolódást biztosíthat.

A környéken több egyetem is megtalálható mint a Corvinus, ELTE, BME.

Számos tömegközlekedési eszköz megtalálható a közelben mint 23, 2b, 2-es villamos, ezenfelül a Boráros tér is csupán 5-6 perc sétára helyezkedik el.

Ajánlom mindenkinek akinek fontos a központi lokáció, a Dunapart közelsége.
Érdeklődni: Szlovák Ibolya +36704550993

Referencia szám: M250741-IN


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629666


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629666

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 39,75 millió Ft, négyzetméter ára 795 000 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szlovák Ibolya referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629666. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.