star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Jászberény

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

27,6 millió Ft

Eladó lakás Jászberény

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Jászberény

  • 56m²


Ár:

27 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT AJÁNLATÁVAL l!!!
Eladó Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Jászság fővárosában Jászberényben egy felújított második emeleti, tégla szerkezetű 56 nm-es lakás! Az ingatlanban kialakításra került két szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba! Az ingatlanhoz tartozik két tároló és egy parkoló is! Az otthon melegéről gázkonvektor gondoskodik! A melegvizet villanybojler szolgáltatja! A lakásban felújítások történtek, ki lettek cseréléve a nyílászárók, a fürdőszoba teljes átalakításon esett át, burkolások, festések történtek, vízvezetékek ki lettek cserélve, villanyvezetékek át lettek húzva a konyhában, előszobában, fürdőszobában! A lakás a városközponthoz közel található, pár perc sétára vannak boltok, posta, óvoda, iskola, gyógyszertár! A városban számos munkahely biztosít megélhetést a családoknak! A településen több bölcsőde, óvoda, várja a kicsiket, több álltalános iskola, Szakközépiskolák, Gimnázium, Egyetem ad lehetőséget a fiataloknak! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Hívjon bizalommal, nézzük meg együtt!


Elhelyezkedés

Jászberény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6599681


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6599681

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászberényi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 27,6 millió Ft, négyzetméter ára 492 857 Ft, ami a jászberényi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kis Katalin referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.