star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár, Észak-Nyugati városrész

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

30 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár, Észak-Nyugati városrész 1. kép

Eladó lakás Kaposvár, Észak-Nyugati városrész

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kaposvár, Észak-Nyugati városrész

  • 54m²


Ár:

30 000 000 Ft

Közös költség
10,67 ezer Ft
Építés éve
1965
Emelet
1.
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

Eladó egy 54 m2 alapterületű kétszobás, erkélyes tégla lakás Kaposvár belvárosában egy 4 emeletes társasház 1. emeletén.A lakás kelet-nyugati tájolású. Az előszobában nagy beépített szekrény található, innen nyílik a kamra, konyha, fürdő és a nagyobb szoba. A nagy szobából juthatunk ki egy nyugati tájolású erkélyre. A kisebb szoba a másik szobából és a fürdő felől megközelíthető, ennek ablaka keletre, egy zöld kertre néz. A lakáshoz tartozik egy földszinti tároló is.Több felújítás történt az utóbbi években, többek között új villamos hálózat kialakítása, új konyhabútor került beépítése. Az ablakok műanyag bukó-nyíló nyílászárók, a padlón a szobákban laminált padlóburkolat, a többi helyiségben kerámia burkolat van. A fűtés távfűtés, a melegvízről fali átfolyós gázüzemű vízmelegítő gondoskodik.A lakás a belvárosban, a Pete Lajos utca - Damjanich utca sarkán található, iskolák, óvodák, boltok, kórház pár percen belül gyalogosan elérhető, mégis csendes.


Elhelyezkedés

7400, Kaposvár, Észak-Nyugati városrész, Pete Lajos utca 8


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6648672


+36 70

Ingatlannet kód: 6648672


Az általad megtekintett eladó Kaposvár, Észak-Nyugati városrészi (Pete Lajos utca 8) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 555 556 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gulyás Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648672. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár, Észak-Nyugati városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.