star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár

  • 27 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár

  • 27 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Kaposvár

  • 27m²


Ár:

18 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Kaposváron az Uránia lakótelepen eladásra kínálunk egy tetőtéri lakást.
Az ingatlan 2004-ben épült, 27m2-es, téglaépítésű, felújított. Rendkívül alacsony rezsiköltséggel rendelkezik. Nagyon szép, rendezett az épület környéke, a parkolás ingyenes. A gyerekeknek játszótér található a füvesített részen. A lakáshoz tartozik még egy tároló is. A lakótelep egyre bővül, jelenleg is tervben vannak új lakások, melynek a kijelölése már megtörtént. Ezzel együtt folyamatosan, lehetőség lesz egyre több szolgáltatás eléréséhez. Az otthoni pihenésünket szolgálja a szép, csendes, nyugodt környezet. Az ingatlan beletartozik a Fundamenta Ingatlan extra kedvező finanszírozásába. Személyes találkozó alkalmával tudjuk Önnek megkeresni a legkedvezőbb ajánlatot a vásárláshoz. Ha kérdése merül fel, a következő elérhetőségeimen tájékozódhat. Papp Zsolt Fundamenta Személyi Bankár és ingatlanközvetítő.


Elhelyezkedés

Kaposvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647299


+36 30

Ingatlannet kód: NET6647299


Az általad megtekintett eladó kaposvári téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 27 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Papp Zsolt referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647299. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.