star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mezőtúr

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,99 millió Ft

Eladó lakás Mezőtúr

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mezőtúr

  • 55m²


Ár:

20 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálok Mezőtúr központjában egy teljesen felújított lakótelepi gyöngyszemet. Mezőtúr nemcsak a nyugodt életstílust kínálja, hanem gazdag kulturális örökséggel, élénk közösségi élettel és kiváló infrastruktúrával is büszkélkedhet. Fedezze fel milyen kivételes lehetőséget kínál a környék. A város pezsgése csak egy lépésnyire van, mégis nyugodt, békés környezetben helyezkedik el az ingatlan.

A lakáshoz minden testközelben található, ideértve a boltokat, piacot, iskolát, óvodát, pékséget és tömegközlekedési pontokat. Gyalogosan minden pár percre található. A lakás egy 3 emeletes tömb 3.emeletén található. A lépcsőház rendezett, barátságos, az ablakok szigeteltek és a tető is fel lett újítva. A lakóközösség csendes, barátságos. A lakáshoz tartozik egy 11m2 külön álló tároló.

A lakás teljeskörű felújításon esett át, ide csak beköltözni kell. Legyen szó saját ingatlanról, vagy akár befektetési célra is kiváló választás lehet. Felújítás után nem volt lakva, ön lehet az első aki birtokba veszi.

Az lakáson minden nyílászáró ki lett cserélve minőségi műanyagra, redőnnyel és szúnyoghálóval. A belső ajtók egyedileg gyártott fa ajtók. A teljes villanyhálózat újra lett vezetékelve, minden burkolat minőségi anyagokra lett cserélve. A falak több rétegben lekaparva újra glettelve és festve. A vizes blokkban minden vízvezeték kicserélve, új okos bojler lett felszerelve. Az erkély is új burkolatot kapott.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy felújított minőségi otthonra találj.
Az ingatlan CSOK-ra alkalmas, a további hitelügyintézésben is állok rendelkezésre.
Hívjon és tekintsük meg együtt az ingatlant.


Elhelyezkedés

Mezőtúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653430


+36 70

Ingatlannet kód: NET6653430

Az általad megtekintett eladó mezőtúri téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 20,99 millió Ft, négyzetméter ára 381 636 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Vásárhelyi Éva referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653430. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.