star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Belváros

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42,4 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Belváros

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Belváros

  • 84m²


Ár:

42 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc történelmi belvárosának közelében a Tizeshonvéd közben, 84 nm-es, 2,5 szobás, felújított, tehermentes lakás saját pincével, zárt udvarban kimondottan jó lakóközösségben, akár a teljes berendezéssel együtt eladó.

A nagypolgári miliőt idéző, jelentősen átalakított belsővel rendelkező lakás fűtése kondenzációs kombi gázkazánnal történik a szobákban radiátor hőleadókon keresztül a többi helyiségben padlófűtéssel. A felújított villany és vízhálózat mellet a lakás nyílászáróit hőszigetelt műanyagra cserélték konyháját fürdőszobáját felújították.

A lakás elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas azon vásárlóknak, akik kimondottan a belváros adta lehetőségeket keresik, szeretnének mindenhová pár perc alatt odaérni akár még sétálva is és egy kedvező fenntartási költségekkel rendelkező lakást keresnek kiváló lakóközösségben.

Az ingatlan személyes megtekintése csak előre egyeztetett időpontban lehetséges ezért kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Azonnal szeretné megtekinteni az ingatlant? Kattintson a 3D Virtuális túra gombra!

 

 

www.nordhome.hu

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Helyiségek

Közlekedő
2.4m²
Közlekedő
2m²
Fürdőszoba
10m²
Közlekedő
2.75m²
Wc
1.66m²
Szoba
2.96m²
étkező
11.33m²
Szoba
6.16m²
Szoba
19m²
Szoba
25m²

Elhelyezkedés

Miskolc, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619393


Ingatlanközvetítő Iroda Miskolc - Nord Home Ingatlaniroda

Ingatlanközvetítő Iroda Miskolc - Nord Home Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619393

Ingatlanközvetítő Iroda Miskolc - Nord Home Ingatlaniroda

Ingatlanközvetítő Iroda Miskolc - Nord Home Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². A téglalakás ára 42,4 millió Ft, négyzetméter ára 504 762 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Bartuska Dénes referens az Ingatlanközvetítő Iroda Miskolc - Nord Home Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619393. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.