star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Berekalja

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

37 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Berekalja

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Berekalja

  • 150m²


Ár:

37 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc egyik legszebb részén, Berekalján eladó felújítandó 5 szobás, két szintes sorházi lakás, csendes környéken, a bükk lábánál. Az ingatlan teljes felújítást, korszerűsítést igényel, új tulajdonosa megálmodhatja, kialakíthatja álmai otthonát. A lakáshoz előkert, hátsó udvar, terasz és pince is tartozik. Az ingatlan környezetében igényes tulajdonosok lakásait találjuk. Ha szeretné ebben a milliőben kialakítani leendő otthonát, ahol valóban madárcsicsergésre ébredhet, tiszta, jó levegőjű környezetben élhet, keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Miskolc, Berekalja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6591797


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6591797

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, berekaljai téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 37 millió Ft, négyzetméter ára 246 667 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rimmel Béláné referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591797. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Berekalja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.