star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Győri kapu

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Győri kapu

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Győri kapu

  • 49m²


Ár:

20 900 000 Ft

Közös költség
8,33 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Miskolc, Győri kapui, 49m2-es, 2. emeleti, kétszobás, felújított, téglaépítésű lakásomat.

A lakásban nappali, hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba WC-vel és közlekedő található. Emellett a lakáshoz egy pincerész is tartozik. A lakás gázkonvektoros fűtésű, a melegvizet átfolyós vízmelegítő biztosítja.

A lakás teljeskörű felújításon esett át, amely az alábbiakat tartalmazza:- teljeskörű nyílászárócsere (új biztonsági bejárati ajtó; minden beltéri ajtó cseréje megtörtént; műanyag ablakok);- a teljes elektromos hálózat cseréje;- a vízvezetékek cseréje, új szaniterek, fürdőszobabútor;- új csempe a fürdőszobában és a konyhában;- a gázkonvektorok felújítása, emellett új elektromos törölközőszárító radiátor elhelyezése a fürdőszobában;- a szobákban, a konyhában és a közlekedőben új faparketta lett lerakva, a fürdőszobában és a kamrában új járólap van;- a kéménybéléscső cseréje;- minden helyiség frissen festett.

A konyhában konyhabútor nem került elhelyezésre, hogy azt a vevő a saját ízlése szerint alakíthassa ki.A környék csendes, a közlekedés kiváló, a környéken a parkolás ingyenes.

Amennyiben a lakás felkeltette az érdeklődését, telefonos egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.

Ingatlanközvetítők segítségét nem szeretném igénybe venni, így kérem, ne keressenek.


Elhelyezkedés

3532, Miskolc, Győri kapu, Gyori kapu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6639066


+36 70

Ingatlannet kód: 6639066


Az általad megtekintett eladó Miskolc, Győri kapui (Gyori kapu ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 20,9 millió Ft, négyzetméter ára 426 531 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Katalin hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639066. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Győri kapu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.