star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

16,99 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 35m²


Ár:

16 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
5.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

Eladó Miskolc, Győri kapu városrészben, a Vászonfehérítő utcában, egy közepes állapotú, 35 négyzetméteres, másfél szobás, alacsony rezsiköltségű, azonnal költözhető, 5. emeleti panellakás.

Amire már nem kell költenie:
Az ablakok újak, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve.
Biztonsági bejárati ajtó lett beépítve.

A közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, bolt, buszmegálló, villamosmegálló, és benzinkút is megtalálható.
A JÓ LAKÓKÖZÖSSÉGŰ társasházban lévő lakást ajánlom időseknek, fiataloknak, pároknak és mindazoknak, akik olyan otthonra vágynak, ahonnan gyalog minden szolgáltatás perceken belül elérhető!

Független, banksemleges hitelügyintézőként, díjmentesen készítek Önnek összehasonlító kalkulációt, ami a banki ajánlatokat tartalmazza, beleértve az elérhető kedvezményeket és támogatásokat (CSOK, Falusi CSOK, Babaváró stb.). Segítek a dokumentumok beszerzésében, és a teljes hitelügylet lebonyolításában, valamint személyre szabott hitelminősítést végzek a választott banknál, hogy nyugodtan írhassa alá az Adásvételi szerződést. Mindezt díjmentesen.

Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is a segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353846


Elhelyezkedés

Miskolc, Vászonfehérítő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6528684


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6528684

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Vászonfehérítő utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 16,99 millió Ft, négyzetméter ára 485 429 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Pusztaszeri István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528684. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.