star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 55m²


Ár:

18 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

MISKOLC ANDRÁSSY ÚT - KIVÁLÓ LOKÁCIÓ, MODERN KÉNYELEM, 2.5 SZOBA, FÖLDSZINT, 55M2 LAKÁS ELADÓ

Megvételre kínálok egy 2.5 szobás, földszinti lakást Miskolc szívében, az Andrássy úton. Az 55m2-es ingatlan festett nyílászárókkal és hőszigetelt üvegekkel rendelkezik, biztosítva a kényelmes élettér fenntartását.

A lakás fűtését gáz kazán és lapradiátorok gondoskodnak, és a frissen készült tisztasági festés még tovább emeli az otthon atmoszféráját. Az 2016-ban végrehajtott teljes korszerűsítésnek köszönhetően rendkívül alacsony a rezsi egész évben, így energiahatékony otthon várja új lakóját.

Az ingatlan egy hatalmas és mély beépített előszoba szekrénnyel rendelkezik, kényelmes és praktikus tárolást biztosítva. A lakáshoz tartozik egy 5 nm-es saját tároló, amely ideális minden család számára.

A környék kiváló infrastruktúrával büszkélkedik, közelben megtalálhatóak boltok, iskolák, óvodák, és mindössze néhány méterre van a villamosmegálló. A parkolás ingyenes a közterületen.

Az ingatlan per és tehermentes, befektetésre is kiváló lehetőség. Azonnal költözhető, így gyorsan élvezheti az új otthon minden előnyét. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tegye meg az első lépést új élete felé!

Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /
További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Miskolc, Andrássy út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610324


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610324

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Andrássy út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 343 636 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vályi Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610324. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.