star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,99 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 55m²


Ár:

18 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
5.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

***Fiatalok, családosok, fociőrültek figyelem!***Eladó Miskolcon a DVTK Stadiontól egy kellemes sétányira egy nagy erkélyes, 2 szobás, 5.-ik emeleti lakás egy csúsztatott zsalus, liftes épületben. Méretének és két különálló szobájának köszönhetően szinte bárkinek ideális lehet. Az épület csúsztatott zsalus, így a panelt nem kedvelők is bátran hívhatnak. Az ingatlan D-Ny-i tájolású, folyamatosan beragyogja a nap és remek elosztással rendelkezik. A szobák laminált padlóval burkoltak, a falak festettek, ezen felül a nagyszobában a nyílászárót már kicserélték illetve a vízvezetékeket kicserélték a fürdőszobában. A szomszédság remek a környék tele van játszóterekkel, ovival, iskolával és boltokkal, de a buszmegállók és villamosmegállók is nagyon közel vannak, a környék pedig csendes (kivéve a meccsek ideje alatt :-)), mindent megtalál a közelben. A lakás per és tehermentes, és akár azonnal költözhető. Nézze meg a képeket, szerintem magukért beszélnek!

Referencia szám: LK015848


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627635


Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627635

Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 18,99 millió Ft, négyzetméter ára 345 273 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Ildikó referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627635. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.