star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

51 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 78m²


Ár:

51 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁST KERES MISKOLC SZÍVÉBEN? Ha szeretne a belváros közelében, ám mégis csendes környezetben, panorámával rendelkező új építésű lakásban élni, akkor megtalálta az Önnek megfelelőt!A Bábonyibérc legkedveltebb részén, 4 lakásos társasházi formában épülő, 78 nm-es, 3 szobás + nappalis, amerikai konyhás, földszinti, valamint 1. emeleti, teraszos lakást. A főbejáraton át a lépcsőházból, a földszinten és az emeleten is 2-2 lakás nyílik. A lakásba belépve az előszobába jutunk, az előszobából közlekedőn át fürdőszoba és külön wc, valamint a teraszos nappali-konyha-étkező nyílik. A nappaliból közlekedőn át közelíthető meg a 3 külön bejáratú szoba. Minden igényt kielégítő lakások:- POROTHERM födém. A födém vasbeton koszorúja előtt POROTHERM koszorútégla készül, amely a hőszigetelést és hőhíd - mentességet biztosítja,- A külső nyílászárók -ablakok - Kömmerling 76AD 76 mm-es profilból, 5 kamrás profilból, a bejárati ajtó Kömmerling 76AD 76 mm-es, 5 kamrás profilból készül, mindkét esetben 3 rétegű üvegezéssel,- A külső teraszon és a külső lépcsőn fagyálló és csúszásmentes burkolat, a lakásban pedig kerámia és laminált lap készül,- A válaszfalak POROTHERM 10 N+F függőleges üregű válaszfaltéglából készültek,- VILLAS bitumenes talajnedvesség elleni szigetelés,- A gépkocsi parkoló megközelítése érdekében SEMMELROCK burkolat,- TERRANOVA hőszigetelő homlokzatvakolat,- A padlófűtés lakásonként önállóan kondenzációs kazánnal történik. ,- A hűtésről DAIKIN FTXC35B Sensira Inverteres Split Klíma gondoskodik,- A komplett belső glettelés és festés, a hideg és melegburkolatok a vásárló által meghatározott színekkel történik!Tervezett átadás: 2023. november 31-ig!Keressen bátran, le ne maradjon róla!

Referencia szám: LK015751-IN


Elhelyezkedés

Miskolc, Feszty Árpád utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627673


Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627673

Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Feszty Árpád utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 51 millió Ft, négyzetméter ára 653 846 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Kasler Béla referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627673. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.